У Волинській області рятувальники навчають правил безпеки мешканців сільської місцевості

У Волинській області рятувальники навчають правил безпеки мешканців сільської місцевості

22.05.15 15:47 0 622
21 травня з метою попередження пожеж та загибелі людей рятувальники Камінь-Каширського РВ УДСНС України у Волинській області здійснили відпрацювання Видричівської сільської ради.

Особливу увагу рятувальники приділили багатодітним сім’ям, самотнім пенсіонерам. Господарям надана консультативна допомога, роз’яснено ризики, перевірено умови побуту. Рейдовики вказували на недоліки, що можуть призвести до пожежі та роз'яснили, як їх можливо швидко усунути.

Вогнеборці вручали селянам пам'ятки попереджувального характеру, у сільському магазині та місцевому ринку розмістили плакати соціального спрямування, нагадуючи людям правила безпеки.

Ці знання необхідні кожному, бо із небезпекою в побуті ми зустрічаємося кожен день, - чи у вигляді користування відкритим вогнем, чи пічним, газовим опаленням, електроприладами тощо.

«Громадянам аби забезпечити надійну безпеку їх помешкань від пожеж, необхідно у першу чергу зайвий раз перевірити справність електроприладів, приладів опалення, – наголошує на правилах пожежної безпеки головний інспектор Камінь-Каширського райвідділу УДСНС України у Волинській області Роман Багнюк. – Особливо це важливо у сільській місцевості та стосується стареньких самотніх пенсіонерів. А при використанні побутового газу обов’язково перевіряти, чи немає витоку. І пам’ятайте, що якщо у вас виникла щонайменша підозра про витік газу, диму – відразу повідомляйте про це по телефону Служби Порятунку –"101"!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: в області ...
Наступна новина: Волинська область: День ...

КОМЕНТАРІ