У Львівській області завершила свою роботу перша плануюча конференція щодо спільного міжнародного навчання ДСНС та НАТО UKRAINE-2015

У Львівській області завершила свою роботу перша плануюча конференція щодо спільного міжнародного навчання ДСНС та НАТО UKRAINE-2015

22.05.15 16:20 0 591
21 травня завершила свою роботу плануюча конференція щодо спільного міжнародного навчання Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Євроатлантичного координаційного центру з реагування на надзвичайні ситуації цивільного характеру з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій UKRAINE-2015.

Упродовж чотириденної зустрічі учасники навчань UKRAINE-2015 обговорили основні організаційні моменти, основний сценарій, розклад навчань, та оглянули територію, де будуть проводитися міжнародні тренування.

Важливу частину питань, що стосуються організації та співпраці, рятувальники мали можливість обговорити під час засідання робочих груп. Нагадаємо, що робота у групах тривала з таких напрямків: головна робоча група, підгрупа USAR, підгрупа з питань медицини, з радіаційного, хімічного та біологічного захисту, підгрупи Координаційного центру з проведення операцій на місцях та з питань ЗМІ.

Керівник Євроатлантичного координаційного центру з реагування на надзвичайні ситуації Гюнтер Бретшнайдер подякував українським колегам за якісно організовану та проведену зустріч. Він зазначив, що усі цілі, поставлені перед початком роботи конференції, визначені. В свою чергу, директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Григорій Марченко також подякував колегам із НАТО за те, що погодилися взяти участь у навчаннях, та висловив впевненість у ефективності такого тренування для усіх країн-учасниць.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Вінничина: в ...

КОМЕНТАРІ