У Львівській області обрано переможців міського етапу фестивалю дружин юних пожежників-рятівників

У Львівській області обрано переможців міського етапу фестивалю дружин юних пожежників-рятівників

22.05.15 17:14 0 567
19 травня на базі НВК «Школа-гімназія «Галицька» відбувся міський етап фестивалю дружин юних пожежників-рятівників. Конкурс відбувається щорічно, а його організаторами є Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, міське управління освіти Львівської міської ради та МКМЦ «Галицьке юнацтво».

Захід проводиться з метою навчання дітей правилам безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях, формування поваги до професії вогнеборця та активізації діяльності загонів юних пожежників-рятівників.

У міському етапі взяли участь команди ДЮПР школи І ступеня №4, НВК «Школа-гімназія «Галицька», СЗШ №17, СЗШ №22, СЗШ №32, СЗШ №40, СЗШ №82.

До участі у конкурсі учасники готувалися відповідально та творчо. Згідно з програмою змагань, школярі підготували для виступу музичні мініатюри, вчили правила з основ безпеки життєдіяльності та розробили тематичні плакати.

Кожен із учасників команд відчував особисту відповідальність за підсумковий результат, і разом з тим, команди демонстрували неабияку згуртованість. Суддям, серед яких буди представники Служби порятунку та освітяни, було доволі непросто оцінювати виступи школярів. Окрім цього, приємно було бачити неймовірну підтримку керівників, наставників та вболівальників команд.

За результатами конкурсу, призові місця розподілилися так:

* І місце здобула команда СЗШ №22;

* ІІ місце розділили між собою команди СЗШ №17 та НВК «Школа-гімназія «Галицька»;

* ІІІ місце здобули команди СЗШ №32 та №40.

Також журі відзначило учасників у номінаціях: «За кращу музичну мініатюру» – СЗШ №17 та №22, у номінації «Знавців основ безпеки життєдіяльності» І місце отримала команда школи І ступеня №4, «За кращий плакат» І місце - команда ДЮПР НВК «Школа-гімназія «Галицька».

Загалом, захід відбувся весело, з юнацьким запалом та у дружній атмосфері.

Переможці конкурсу візьмуть участь у Всеукраїнському фестивалі дружин юних пожежників-рятівників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: Тернопільські свободівці ...

КОМЕНТАРІ