Івано-Франківщина: розпочав свою роботу семінар «Удосконалення діяльності організації добровільних пожежних дружин (команд) у сільських і селищних громадах»

Івано-Франківщина: розпочав свою роботу семінар «Удосконалення діяльності організації добровільних пожежних дружин (команд) у сільських і селищних громадах»

22.05.15 11:22 0 525
20 травня в Івано-Франківську розпочався підсумковий тематичний короткостроковий семінар «Удосконалення діяльності організації добровільних пожежних дружин (команд) у сільських і селищних громадах». Цей захід ініційований Івано-Франківським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, а проводиться за всебічної підтримки та сприяння німецького Фонду Ганса Зайделя.

Цільова група учасників семінару включає сільських голів, які працюють над створенням добровільних пожежних дружин у своїх населених пунктах, керівників та членів пожежних команд.

Заняття проводять німецькі викладачі, які у першому півріччі 2015 року брали участь у реалізації німецько-українського проекту міжнародної технічної допомоги «Формування добровільних пожежних команд у сільських і селищних громадах Івано-Франківської області», а також фахівці Управління ДСНС в області.

На семінарі буде презентовано досвід організації добровільних пожежних формувань у сільських громадах. Захід має закінчити свою роботу 22 травня.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На Хмельниччині відбулася ...

КОМЕНТАРІ