Тернопільські свободівці передали провізію бійцям батальйону "Січ"

Тернопільські свободівці передали провізію бійцям батальйону "Січ"

22.05.15 17:25 0 595
20 травня 2015 року у Києві біля каплички на алеї героїв Небесної сотні відбулися проводи бійців батальйону особливого призначення "Січ", для яких це вже дев'ята ротація. Нині батальйон виконує бойові завдання в селищі Піски та місті Авдіївці на Донеччині.

Тернопільські свободівці: голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький та депутати Тернопільської обласної ради Олег Любінський і Андрій Козак передали "січовикам" провізію, зокрема, 2 тисячі вареників, топлене сало, крупи, цукор. Також передали два тепловізори, медикаменти, серед яких кровоспинні засоби, бинти, матеріяли для перев'язки та два великих ящики солодощів. Ці речі націоналісті отримали від українців Ігоря Курчицького та Петра Буська із Чикаго.

"Під час так званого перемир'я, коли на Донбасі й далі свистять кулі та гинуть українці, ми повинні підтримувати наших бійців, маємо допомагати один одному і не забувати, що заради нашої безпеки там на війні щодня життям ризикують українські воїни. Лише на підтримку народу та волонтерський рух сподіваються наші солдати, тому не можемо їх підвесті. Зрозуміло, війна затягнулася на довше, ніж ми сподівалися, але не можна опускати руки, бо якщо ми не будемо єдиними, – досягнути перемоги буде дуже важко. Віримо у краще та стоїмо один з одним пліч-о-пліч. Бійці мають знати, що їм є за кого боротися", – зазначив Роман Навроцький.

"Ми дуже вдячні волонтерам, які допомагають військовим, вдячні побратимам із Чикаго Ігорю Курчицькому та Петру Буську, які на відстані продовжують допомагати нашим солдатам, ці благодійники не стоять осторонь, коли в Україні неспокій та втрати. Закликаю усіх громадян також не бути байдужими до нашої спільної біди, допомагати усім, чим можна, бо підтримка навіть однієї людини – це вже дуже багато", – наголосив Олег Любінський.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині молодший ...

КОМЕНТАРІ