У Волинській області за депутатським запитом свободівця відкрито кримінальне провадження щодо розкрадання корисних копалин та зловживання владою

У Волинській області за депутатським запитом свободівця відкрито кримінальне провадження щодо розкрадання корисних копалин та зловживання владою

22.05.15 14:30 0 501
За депутатським запитом першого заступника голови Волинської обласної ради свободівця Олександра Пирожика щодо несанкціонованого видобування піску в урочищі "Підгірне" Старовижівського району Волині правоохоронці відкрили кримінальне провадження. У ньому фігурують як комерсанти, так і посадові особи органу місцевого самоврядування Седлищенської сільської ради Старовижівського району.

Як було встановлено внаслідок перевірки, проведеної органами прокуратури Волинської області, забір піску з урочища "Підгірне" проводився ПП Корцем А.Ф. нібито за дозволом Седлищенського сільського голови Ваврищука. Добутий пісок, за свідченнями опитаних, використовувався для проведення ремонту сільського сидячого садка та двох вулиць у селі Седлище.

Матеріяли перевірки за цим фактом долучені до кримінального провадження. Досудове розслідування у провадженні здійснюється слідчим відділом Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області за ч. 1 ст. 366 КК України, за фактом внесення неправдивих відомостей посадовими особами Седлищенської сільської ради до акту виконаних робіт щодо ремонту доріг у селі Седлище в грудні 2014 року. Нині триває досудове розслідування.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вшанування подвигу ...
Наступна новина: Жоден вінничанин не повинен ...

КОМЕНТАРІ