На дорогах області: зниклого водія працівники ДАІ розшукали за «гарячими» слідами

На дорогах області: зниклого водія працівники ДАІ розшукали за «гарячими» слідами

22.05.15 09:46 0 627
Четвер, 21 травня 2015, 11:16 |

21/05/2015

За минулу добу на автошляхах області трапилося 3 ДТП, у яких 1 людина загинула, а четверо – травмовано. За «гарячими» слідами працівники Державтоінспекції розшукали автівку та встановили особу втікача, який, вчинивши ДТП у Івано-Франківську, залишив місце події.

20.05.2015 о 15:45 год. поступило повідомлення про те, що в м. Івано-Франківську по вул. Довга, 96а ДТП з потерпілими за участю автомобілів марки Daewoo Lanos та Mitsubishi. Виїздом на місце пригоди працівників слідчо-оперативної групи встановлено, що водій автомобіля марки Mitsubishi, здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із автомобілем марки Daewoo Lanos, в результаті чого пасажир даного автомобіля отримав травми. Тим часом водій автомобіля Mitsubishi залишив місце події.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками відділення ДАІ м.Івано-Франківська по «гарячих» слідах було розшукано автомобіль та встановлено особу втікача. У водіїв взято аналіз крові на вживання алкогольних напоїв. Автомобілі поміщено на майданчик для тимчасово завтриманих транспортних засобів.

У Долинському районі 20.05.2015 о 02:33 год. на автодорозі "Стрий-Чернівці" поблизу с.Раків відбулась ДТП з потерпілими. Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що водій 1959 р.н., керуючи автомобілем марки ВАЗ-2112, рухаючись автодорогою «Стрий-Чернівці-Мамалига», що між с.Оболоня Долинського району та с.Креховичі Рожнятівського району Івано-Франківської області, у напрямку м.Стрий, проявив неуважність, не справився з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення із зустрічним автомобілем марки «Fiat Ducato». Внаслідок ДТП водій легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події; водій мікроавтобуса «Fiat Ducato» та пасажир отримали травми та були доставлені в Долинську ЦРЛ.

19.05.2015 близько 23 год. в с. Дуба Рожнятівськогго району, 29-річний водій автомобіля "Volkswagen Transporter", виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із мотоциклом марки "ZONGSHEN", яким керував 22-річний водій. Внаслідок чого мотоцикліст отримав травми та був доставлений на лікування в Рожнятівську ЦРЛ. Діагноз: перелом лівої руки, ЗЧМТ, струс головного мозку.

За фактами ДТП проводиться перевірка.

Шановні водії! Державтоінспекція застерігає всіх учасників дорожнього руху дотримуватися Правил, проявляти уважність, бути зосередженими та пильними за кермом!

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ