У Рівненській області школярі завітали на екскурсію до пожежно-рятувальної частини

У Рівненській області школярі завітали на екскурсію до пожежно-рятувальної частини

23.05.15 13:14 0 626
З метою популяризації професії рятувальника та інформування школярів міста Рівне про діяльність пожежно-рятувальної служби Рівненським міськрайонним управлінням ГУ ДСНС спільно з керівниками навчальних закладів організовано проведення екскурсій дітей до пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру.

21 травня до 1-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали учні 4-х класів загальноосвітньої школи №1 Рівного із класними керівниками.

Під час екскурсії працівники ДСНС продемонстрували пожежно-рятувальну техніку та озброєння, що знаходиться в частині, розповіли, в яких випадках яка техніка та які засоби використовуються, надали інформацію щодо характеристик та можливостей аварійно-рятувального спорядження. З вуст допитливих школярів лунало безліч запитань, як от: «За який час караул готовий виїхати на місце пожежі?», «Яка ємність пожежної цистерни?», «На скільки вистачає запасу води в пожежному автомобілі?» та багато інших. На кожне питання діти отримали від рятувальників змістовну відповідь.

Проте, найбільше дітей потішило практичне заняття із одягання бойового одягу рятувальника та тепловідбивного костюму.

По закінченні екскурсії всі бажаючі могли посидіти в кабіні пожежного автомобіля, приміряти одяг пожежника та сфотографуватись біля пожежної техніки. Екскурсія була повчальною, корисною та цікавою. Дітлахи залишилися задоволені.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівник Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ