На Вінничині до початку літньої оздоровчої кампанії залишилося 10 днів (+фото)

На Вінничині до початку літньої оздоровчої кампанії залишилося 10 днів (+фото)

23.05.15 17:44 0 793
Через 10 днів у Вінницькій області починають роботу пришкільні табори. З цього приводу 21 травня в Департаменті освіти і науки Вінницької облдержадміністрації відбулася нарада спеціалістів органів управління освітою райдержадміністрацій та міських рад. В ході засідання обговорювали оздоровлення та відпочинок дітей області влітку 2015 року.

Про основні організаційні заходи органів управління освітою райдержадміністрацій та міських рад щодо організованого відпочинку та оздоровлення дітей влітку та про створення безпечних умов відпочинку та оздоровлення дітей, дотримання правил порядку проведення екскурсій, походів, купання у водоймах, правил перевезення дітей автомобільними та іншими видами транспорту доповів заступник директора Департаменту – начальник управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи Андрій Лисак.

На важливості дотримання санітарно-гігієнічних умов при організації роботи пришкільних таборів акцентувала увагу присутніх завідувач сектору доступу до публічної інформації та зв'язків з громадськістю Головного управління держсанепідслужби у Вінницькій області Ольга Хутченко. Також в ході наради обговорювали питання організації належного виховного процесу в пришкільних таборах та порядок подання статистичної звітності









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Вінничині храмові ...

КОМЕНТАРІ