На Вінничині голова облдержадміністрації Валерій Коровій відвідав Могилів-Подільський медичний коледж (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації Валерій Коровій відвідав Могилів-Подільський медичний коледж (+фото)

23.05.15 08:09 0 754
Перебуваючи 21 травня з робочою поїздкою у Могилеві-Подільському, керівник Вінниччини Валерій Коровій завітав до Могилів-Подільського медичного коледжу.

Вищий навчальний заклад, який готує молодших спеціалістів зі спеціальностей «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Стоматологія» та «Акушерська справа», щорічно випускає зі своїх стін 150 молодих фахівців. Високому рівню підготовки сприяє і належне матеріальне та методичне забезпечення навчальної бази закладу. Так, у коледжі, що розташований у трьох корпусах, функціонують 35 кабінетів та лабораторій, 4 комп'ютерні класи, спортивний комплекс, а також 18 навчальних кімнат на базах лікувально-профілактичних закладів міста для проведення навчальної практики.

Очільник регіону оглянув матеріально-технічну та навчальну базу медичного вишу, поцікавився його досягненнями та проблемами, а також поспілкувався зі студентами закладу.

«Цей коледж у 2008 році був у зоні стихійного лиха, пов'язаного з великою водою, яка прийшла у Могилів-Подільський. Тож мені цікаво було подивитися, як він розвивається, і від того, що я побачив, маю дуже позитивні емоції. Це один з найкращих закладів, що фінансуються з обласного бюджету. І мені дуже приємно спостерігати, що керівництво коледжу вкладає душу як в покращення матеріально-технічної бази, так і, в першу чергу, в роботу з дітьми», - зауважив голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Відзначив керівник регіону і больові точки закладу: через бюджетні питання, пов'язані з різними рівнями фінансування, коледж був змушений обмежити роботу ліцею, що функціонував при ВНЗ. Крім того, у зв'язку з недофінансуванням закладу у минулому році, зараз обговорюється питання щодо можливих шляхів допомоги коледжу у завершенні комплексу робіт зі встановлення вікон. «Думаю, що в цьому питанні ми обов'язково надамо підтримку», - зазначив Валерій Коровій.

У рамках поїздки голова облдержадміністрації відвідав також Могилів-Подільську окружну лікарню інтенсивного лікування, де ознайомився з роботою та матеріально-технічною базою лікувальної установи.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ