Керівник Вінниччини ознайомився з роботою Кондитерського Дому «Вацак» (+фото)

Керівник Вінниччини ознайомився з роботою Кондитерського Дому «Вацак» (+фото)

23.05.15 13:34 0 941
Підприємство, що у 2002 році розпочинало свою діяльність з невеликого цеху з виготовлення тортів та тістечок, а нині перетворилось у велику виробничу фірму з розгалуженою мережею торгових точок та забезпечує робочим місцем 250 працівників, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав 21 травня у рамках робочої поїздки до Могилів-Подільського району.

Кондитерський Дім, за словами його генерального директора Геннадія Вацака, у своїй діяльності поєднує прогресивні технології та методики домашньої випічки, а асортимент солодкої продукції нараховує понад 100 видів тортів, тістечок, кексів, рулетів, зефіру, печива та цукерок. На виробництві працює власна лабораторія з високотехнічним обладнанням, яка стежить за процесом виготовлення та якістю кінцевого продукту.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій ознайомився з роботою підприємства, застосовуваними у виробництві технологіями та асортиментом продукції, а також поспілкувався з працівниками Кондитерського Дому.

«Я дуже приємно вражений тим, що побачив. Це надзвичайно серйозний проект і абсолютно європейський рівень. Не кажучи про те, що в такий непростий час витримати конкуренцію на ринку і розвиватися – дано не кожному», - відзначив керівник Вінниччини.

Аналізуючи ситуацію в бізнесовому середовищі, очільник області зауважив, що ситуація досить непроста. Та водночас девальвація створила для підприємств-виробників конкурентні переваги по відношенню до імпортних товарів. «Тому зараз ті підприємства, які функціонують в режимі імпортозаміщення або на експорт, працюють стабільно. І ми бачимо це як по динаміці доходів до бюджетів різних рівнів, так і в підвищенні зарплати: в середньому значна частина таких підприємств протягом цього року піднімала заробітну плату в межах 30-50 %. Тому зрозуміло, що подібні виробництва, принаймні ми бачимо це на прикладі Кондитерського Дому «Вацак», в цих непростих ситуаціях ще більше підвищують рівень своєї конкурентоспроможності», - зазначив Валерій Коровій.

Поряд з тим, є чимало проблем на роздрібному та оптовому ринках у тих сферах бізнесу, які працювали з імпортними товарами. І тут серйозна ситуація зі скороченням робочої сили.

«Головне, що має зрозуміти влада, – вона нікому не повинна надавати конкурентні переваги, а створювати рівні умови для ведення бізнесу. Адже як тільки надаються привілеї або чиниться тиск, це викривляє умови конкуренції, і ефективним немає стимулів розвиватися, а для тих, які працюють неефективно, - відсутні стимули для покращення своєї якості, - зауважив керівник області Валерій Коровій. - Тому як голова обласної державної адміністрації хочу зазначити, що ми приділяємо максимальну увагу формуванню рівних конкурентних умов для ведення бізнесу. Переконаний, що це запорука стабільного розвитку бізнесового середовища у найближчій перспективі».





















\



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопілля: будівельні ...

КОМЕНТАРІ