Ольга Богомолець презентувала громаді Вінниччини благодійний проект «Люди допомагають людям» (+фото)

Ольга Богомолець презентувала громаді Вінниччини благодійний проект «Люди допомагають людям» (+фото)

23.05.15 16:51 0 796
В рамках благодійного проекту «Люди допомагають людям» 22 травня Вінницьку область з робочим візитом відвідала Радник Президента, народний депутат України Ольга Богомолець.

В облдержадміністрації Ольга Бомолець зустрілася із членами родин загиблих героїв, волонтерами, представниками громадських та ветеранських організацій області. В рамках зустрічі членам сімей, котрі втратили годувальників детально розказали про механізми та можливості платформи «Люди допомагають людям». Представникам ветеранських організацій та волонтерам, що працюють із бійцями, котрі пройшли АТО, презентують «Робочий зошит «Програма самоуправління для військового». Дана методичка розроблена у співпраці українських та американських психологів і покликана допомагати колишнім бійцям долати наслідки посттравматичного стресового розладу, повертаючи солдат від жахів війни до нормального мирного життя.

В рамках робочої поїздки, державний та громадський діяч презентувала громаді області благодійну платформу «Люди допомагають людям» - ціль якої надавати допомогу сім'ям, що втратили годувальників внаслідок подій Революції Гідності та військових дій на Сході України. Організатори поставили собі за мету зібрати на порталі всі сім'ї, що втратили годувальника внаслідок трагічних подій на Майдані і в зоні антитерористичної операції, і надавати їм матеріальну та моральну допомогу з усіх куточків земної кулі. Про кожну родину буде відзнята відео-історія, щоб благодійники могли оцінити в яких умовах живе сім'я героя та які в неї потреби. Сім'ї, представлені на порталі, отримають персональні банківські рахунки у Райффайзен Банку Аваль. Дані рахунки є пільговими, оскільки банк не бере комісію як за надходження коштів так і їх зняття із рахунку. Беззаперечною перевагою платформи відносно інших благодійних проектів є те, що допомога надається адресно, безпосередньо на рахунок сім'ї, оминаючи посередників, благодійні фонди та інші організації. «Зводиться до мінімуму можливість махінацій і спекуляцій з коштами. Спеціально розроблені програми «Соціальний калькулятор» та «Індикатор наповнення» дозволяють вирівняти баланс допомоги різним учасникам проекту та уникнути зловживань у сфері благодійної допомоги. Також розроблені механізми, котрі унеможливлюють використання родин з метою відмивання коштів», - відзначила народний депутат.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: Житомирщина: триденний ...

КОМЕНТАРІ