В Луцьку міський голова Микола Романюк після капітального ремонту оглянув прибудинкову територію на проспектах Молоді,23,Соборності,13

В Луцьку міський голова Микола Романюк після капітального ремонту оглянув прибудинкову територію на проспектах Молоді,23,Соборності,13

23.05.15 11:33 0 706
Міський голова Микола Романюк оглянув прибудинкову територію на проспектах Молоді, 23, Соборності, 13, де відбувся комплекс ремонтних робіт з відновлення дорожнього покриття, приведення у належний стан тротуарів. Тут також встановлено ігрове обладнання і спортивні споруди. Микола Романюк поспілкувався з жителями навколишніх будинків, розповів їм, що зі зміною податкового законодавства, зросли надходження до міського бюджету, це дає можливість зробити більше добрих справ для лучан. Зокрема, цього року заплановано відремонтувати 35 дворів. Міський голова відповів на запитання лучан щодо встановлення лічильників тепла і газу, графіка подальших ремонтів. Подякував майстрам, які якісно відремонтували двір, і просив жителів бережно ставитися до спільного майна.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький детальніше розповів про обсяг робіт, які виконало ТзОВ „Луцька ДПМК”. За його словами, вартість робіт з капітального ремонту двору становить 892,467 тисяч гривень. Виконано асфальтування тротуарів площею – 491м2, та асфальтування проїзної частини площею – 1421 м2. Також на прибудинковій території на проспекті Молоді, 23 встановлено нове дитяче ігрове обладнання, а саме: ігровий комплекс «Універсал» М2 – 7 576,00 грн; комплект: пісочниця велика зі столиком, гойдалка-балансир, дві лавочки – 4 730,00 грн; подвійна гойдалка – 3 500,00 грн. На прибудинковій території на проспекті Соборності, 13а - ігровий комплекс «Універсал» М2 – 7 576,00 грн; комплект: пісочниця велика зі столиком, гойдалка-балансир, дві лавочки – 4 730,00 грн.

На прибудинковій території на проспект Молоді, 17б, яка межує з прибудинковою територією на проспекті Молоді, 23 також капітально відремонтовано спортивний майданчик за місцем проживання. Вартість виконаних робіт – 60 000, 00 грн. Виконавець робіт – Товариство „МЖК”. Реконструкцію мережі зовнішнього освітлення цих дворів було виконано у 2014 році.

Жителі щиро раділи тому, що дворові території якісно відремонтували, і вони стали такими привабливими.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі співчуття
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ