Житомирщина: триденний Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту пам’яті Володимира Герговського визначив своїх переможців

Житомирщина: триденний Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту пам’яті Володимира Герговського визначив своїх переможців

23.05.15 16:51 0 654
Вже стало традицією для Управління ДСНС України у Житомирській області у травні на стадіоні 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Житомир проводити Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту. Вже сьомий рік поспіль ці змагання приурочені пам’яті Володимира Герговського – колишнього начальника Головного управління МНС в області, який сам приймав у них активну участь і досягнув значних результатів. Цього разу змагання тривали три дні.

20 травня за першість змагалися команди дружин юних пожежних. Юнакам довелося долати стометрівку із перешкодами, сходити по штурмовій драбині у вікна навчальної башти та найцікавішим, третім, етапом для них стала пожежна естафета – 4 етапи по 100 метрів: спортивний будиночок, огорожа, бум та гасіння палаючого протвеня. Найсильнішою виявилася команда юнаків із Бердичівського району. Друге і третє місця посіли відповідно спортсмени з обласного центру та Овруцького району.

Наступного дня свою майстерність, вже у межах змагання за перехідний кубок імені Володимира Герговського змагалися представники Державних пожежно-рятувальних частин області. Участь у змаганні взяли всі без винятку райони Житомирщини. Тут найцікавішим для глядачів було бойове розгортання пожежних рукавів від автоцистерн із подальшою подачею води для гасіння вогню. Під час цього етапу командний дух учасників змагань передається навіть тим, хто за ними спостерігає. Серед професійних рятувальників першість посіла команда 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Житомир. Друге і третє місця поділили між собою команди 12-ї ДПРЧ міста Овруч та Управління ДСНС Житомирщини. Отже, перехідний кубок імені Володимира Герговського цього року буде знаходиться у місті Овруч.

В останній, третій день змагань за кубок боролися працівники професійних пожежних постів області. У наполегливій та захоплюючій боротьбі золото здобув 29-й професійний пожежний пост селища Довбиш Баранівського району, срібло – 39-й ППП міста Бердичів, а бронза дісталася 37-у ППП міста Коростень.

На підтримку доброї традиції, окрім переможців, були також заохочені найстарші і наймолодші спортсмени.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ольга Богомолець ...
Наступна новина: Університет міста запрошує ...

КОМЕНТАРІ