В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному двоповерховому житловому будинку

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному двоповерховому житловому будинку

23.05.15 10:19 0 659
21 травня о 13:16 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу у приватному двоповерховому житловому будинку, що розташований на одній із вулиць обласного центру. До служби порятунку «101» зателефонували самі власники житла, які виявили займання.

По прибуттю на місце події двох чергових караулів вогнеборці було встановлено, що осередок займання знаходиться у кімнаті на другому поверсі оселі. Спільними та злагодженими діями бійців ДСНС пожежу було швидко локалізовано, тим самим, не давши вогню розповсюдитися по всій площі будинку та о 14:07 повністю ліквідовано. Вогонь встиг знищити лише одну житлову кімнату розмірами 4х3 м. Загиблих та травмованих на місці події не виявлено.

Пізніше з’ясувалося, що мешканці будинку, а це сім’я із шести чоловік, поралися по господарству на вулиці. Коли помітили вогонь то відразу ж викликали вогнеборці та намагалися приборкати вогняну стихію самотужки, але всі їх зусилля виявилися марними. Лише справжнім професіоналам своєї справи вдалося приборкати вогняну стихію.

Наразі фахівцями встановлюється причина виникнення вогню, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 23-24 травня у Луцьку ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ