В Закарпатській області рятувальники відвідали дітей переселенців

В Закарпатській області рятувальники відвідали дітей переселенців

23.05.15 13:53 0 585
Закарпатські рятувальники продовжують опікуватись долями людей, що прибули у наш край з регіонів проведення АТО та тимчасово окупованого Криму. Під час візитів до тимчасово переміщених осіб рятувальники ознайомлюються з соціально-побутовими умовами проживання, надають їм психологічну допомогу задля того, щоб люди, котрі були вимушені покинути рідні домівки, якнайшвидше адаптувались до нових умов проживання.

Так, 21 травня заступник начальника Управління ДСНС у області Юрій Вакаров та психолог Катерина Сеньо навідались до дітлахів-переселенців, що мешкають у Великоберезнянському районі.

Завітавши в гості до малечі рятувальники провели з ними бесіди та надали їм психологічну допомогу. Під час спілкування з дітьми, психолог ДСНС зауважила, що діти вже нормально адаптувались до нового місця проживання та навчального закладу, і знайшли тут чимало друзів.

Така увага та постійна підтримка родин вимушених переселенців і надалі залишається одним із приоритетних завдань рятувальників Управління ДСНС України у Закарпатській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 23-24 травня Луцьк ...
Наступна новина: На Тернопіллі 22 травня ...

КОМЕНТАРІ