В Закарпатській області рятувальники взяли участь у навчаннях щодо ліквідації масових заворушень та припинення групових порушень громадського порядку

В Закарпатській області рятувальники взяли участь у навчаннях щодо ліквідації масових заворушень та припинення групових порушень громадського порядку

23.05.15 08:10 0 586
22 травня, у місті Мукачево, близько сотні розлючених громадян пікетують приміщення адмінбудівлі місцевих органів влади. Натовп ігнорує заклики правоохоронців припинити заворушення. У відповідь летить каміння, палиці та пляшки. До пікетувальників долучається озброєне злочинне угруповання, яке розпочинає погроми. Розлючений натовп перекидає автомобіль міліції й підпалює його та шини. Ситуація перестає бути контрольованою. Складається небезпечна ситуація, що реально загрожує життю й здоров’ю громадян, які мешкають на території міста. Для ліквідації загорянь залучається пожежно-рятувальне відділення 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

За таким сценарієм, проходили тактико-спеціальні навчання щодо ліквідації масових заворушень та припинення групових порушень громадського порядку «Хвиля», зініціовані Управлінням МВС України в Закарпатській області. Навчання проходили на базі тренінгового центру УМВС, що в Мукачеві.

Підбиваючи підсумки проведених навчань, начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич, зазначив, що в цілому з покладеними завданнями правоохоронці впоралися на оцінку «добре». Також головний міліціонер області відзначив професіоналізм та оперативність бійців ДСНС м. Мукачево, які залучалися для проведення перевірки готовності підрозділів та служб органів внутрішніх справ та оперативно-рятувальної служби Закарпаття до дій в екстремальних ситуаціях.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині голова ...
Наступна новина: В Луцьку відбудеться вечір ...

КОМЕНТАРІ