В Закарпатській області свалявські рятувальники здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання с. Керецьки

В Закарпатській області свалявські рятувальники здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання с. Керецьки

23.05.15 14:56 0 625
21 травня працівники Свалявського райвідділу ДСНС здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання с. Керецьки, в якому мешкає більше 4-х тисяч осіб. Метою заходу було якомога ширше проінформувати населення щодо правил пожежної безпеки з тим, аби в подальшому зменшити кількість випадків виникнення загорань у краї.

Під час відпрацювання рятувальники навідалися до сільської ради, місцевої амбулаторії та дошкільного навчального закладу. Для їхніх працівників організували лекції з питань пожежної безпеки й цивільного захисту. Зокрема, громадянам розповіли, що треба робити задля уникнення загорань. Також людей вчили користуватися первинними засобами пожежогасіння, оскільки вогнегасники можуть стати незамінними помічниками при невеликих пожежах. Разом із тим, учасників лекцій поінформували про порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Адже в теплий період року на Закарпатті традиційно збільшується кількість подібних випадків.

Крім цього, співробітники ДСНС разом із соціальними працівниками здійснили обхід приватних господарств с. Керецьки й провели роз’яснювальні бесіди з громадянами. Особливу увагу приділили багатодітним сім’ям, самотнім пенсіонерам, неблагонадійним особам тощо. Під час зустрічей рятувальники озвучили для людей основні правила пожежної безпеки в побуті. Також застерегли їх від випалювання сухої трави й сміття, що може призвести до пожеж в екосистемах. І зважаючи на близькість літа, закарпатцям нагадали базові рекомендації щодо поведінки в лісі й розпалювання вогнища на природі. Аби люди краще запам’ятали почуті рекомендації, їм вручили листівки на протипожежну тематику.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Доходи та видатки бюджету ...

КОМЕНТАРІ