На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу в лісовому масиві

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу в лісовому масиві

23.05.15 08:00 0 523
19 лютого на території третього кварталу Бохнянського лісництва ДП «Летичівське лісове господарство» відбулося комплексне тактико-спеціальне навчання з особовим складом оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Летичівського району.

За тактичним задумом, внаслідок необережного поводження з вогнем відпочиваючих виникла низова пожежа кущових насаджень, яка до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів розповсюдилась площею 3,3 га. Вогнеборці підприємства організували гасіння пожежі, а за допомогою трактора з плугом створили опорні пункти навколо осередків пожежі. У складі двох відділень працівники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини розпочали гасіння двох осередків пожежі та організували підвіз води з природного вододжерела, залучивши для цього пристосовану техніку та мотопомпу добровільної пожежної дружини.

Підсумовуючи навчання, керівник зазначив, що учасники вдосконалили дії та навички пожежно-рятувальних, аварійно-рятувальних підрозділів та практично відпрацювали питання зі службами взаємодії під час проведення навчань.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині у с. ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ