Івано-Франківщина:  в області зареєстровано 4 пожежі,3 особи врятовано,2 травмовано

Івано-Франківщина: в області зареєстровано 4 пожежі,3 особи врятовано,2 травмовано

23.05.15 08:07 0 555
21 травня о 16.40 год. в місті Івано-Франківськ по вулиці Довгій виникла пожежа в приміщенні кухні на другому поверсі пятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, кухонні меблі. На пожежі врятовано двох мешканців квартири 19 та 44 років, яких було доставлено до обласної клінічної лікарні та міської клінічної лікарні №1, з травмами різних ступеней важкості. На пожежі працювало 2 ланки газодимозахисної служби. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем мешканців квартири.

22 травня о 00.03 год. в Коломиї по вулиці Чайковського сталася пожежа підсобного приміщення на території Коломийської станції екстреної медичної допомоги. Внаслідок пожежі пошкоджено крівлю дерев’яної будівлі на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

22 травня о 03.06 год. в місті Тлумач по вулиці Б. Хмельницького горіло побутове сміття на відкритій території на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Переможцями цьогорічного ...

КОМЕНТАРІ