Представники ЄС ознайомились з впровадженням реформ сектору безпеки на Львівщині

Представники ЄС ознайомились з впровадженням реформ сектору безпеки на Львівщині

23.05.15 16:22 0 711
21 травня, начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія зустрівся з делегацією Комітету ЄС з цивільних аспектів врегулювання кризових ситуацій (CIVCOM) та представниками Консультативної Місії ЄС в Україні (EUAM).

Іноземні спеціалісти вивчали питання впровадження реформ сектору безпеки України, зокрема й на Львівщині.

У зустрічі, темою якої стала діяльність та взаємодія Консультативної Місії ЄС з правоохоронними органами України, взяли участь начальник Штабу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун та працівники главку.

«Ми дуже вдячні представникам Комітету та Консультативної місії за співпрацю у проведенні реформ правоохоронних органів. Ми мали можливість поспілкуватись і розповіли представникам ЄС про основні напрямки, у яких реформуються ОВС Львівщини. Вони доведуть цю інформацію до своїх комітетів і буде прийняте рішення про подальшу співпрацю», - розповів Дмитро Загарія.

Окрім того, мова на зустрічі йшла про взаємодію між відомствами – прокуратурою, міліцією, органами державної влади та громадянським суспільством.

«Ми бачимо великий запит на реформи правоохоронних органів від суспільства та високо оцінюємо прагнення правоохоронців Львівщини реформуватись», - зазначила під час брифінгу голова Комітету ЄС з цивільних аспектів врегулювання кризових ситуацій (CIVCOM) пані Стелла Анкрава.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ