у навчальному пункті Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області відбувся черговий,вісімнадцятий,випуск слухачів

у навчальному пункті Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області відбувся черговий,вісімнадцятий,випуск слухачів

23.05.15 11:03 0 666
22 травня на навчальному пункті Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області відбувся черговий, дванадцятий, випуск слухачів.

15 новоспечених фахівців пожежно-рятувальної служби упродовж 4-х місяців навчалися за направленнями відповідно до державного стандарту професійно-технічної освіти. До курсу входили теоретично-практична підготовка та виробнича практика, яку вони проходили безпосередньо у підрозділах.

По завершенню навчань, рятувальники отримали свідоцтво про закінчення курсу первинної підготовки з отриманням робітничої професії пожежного-рятувальника, а також своє перше спеціальне звання та погони молодшого начальницького складу. У цей день в урочистій обстановці лунали слова Присяги працівника служби цивільного захисту. Кращих випускників нагородили грамотами та подяками.

Із закінченням курсів рятувальників привітав начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей. Він побажав їм професійного довголіття та успіхів на службі, зазначивши, що вони обрали для себе почесний, але далеко не простий життєвий шлях.

До слова, навчальний пункт Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області, з початку свого заснування, провів навчання за програмою первинної профпідготовки 402 кандидатів на службу в підрозділах ДСНС.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: відбулась ...

КОМЕНТАРІ