На Тернопіллі технічний університет святкує 55-річня

На Тернопіллі технічний університет святкує 55-річня

23.05.15 14:40 0 642
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 22 травня святкує 55-у річницю з дня створення, а також 170-річчя від дня народження видатного вченого фізика, електротехніка і громадського діяча Івана Пулюя.

З цієї нагоди у закладі відбулися урочистості, під час яких студентів та викладачів вузу привітав заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра.

«Креативні та ініціативні студенти є потужною силою, яка зможе змінити нашу державу, - зазначив він. - Я дякую колективу технічного університету за спільні реалізовані проекти, які мали неабиякий вплив на рівень розвитку області. Це участь науковців університету у розробці адміністративно-територіальної реформи; проекту транспортно-логістичного кластеру на базі Тернопільського аеропорту; площадки для стартапу проектів молоді; участь у презентації області на рівні Міністерства закордонних справ. Заклад співпарцює з науковцями Польщі, Франції. Така активна позиція керівників вузу дає можливість удосконалення майстерності викладачів, навчальної підготовки забезпечення ефективної навчальної практики для студентів, а також збільшення досягнень області загалом».

Леонід Бицюра нагородив за високі досягнення у роботі та успішні проекти втілені в області доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри економіки та фінансів ТНТУ ім. І. Пулюя Олену Панухник.

Також нагороди від Тернопільської облдержадміністрації отримали кращі студенти та викладачі.

Ректору державного університету «Люблінська політехніка» професору Пьотру Антоні Кацейку вручили мантію і Диплом Почесного Доктора ТНТУ ім.І.Пулюя (Doctor Honoris Causa).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ