На Тернопіллі комісії економічного,правового та агро-промислового профілю рекомендують сесії розглянути ряд питань

На Тернопіллі комісії економічного,правового та агро-промислового профілю рекомендують сесії розглянути ряд питань

23.05.15 09:26 0 649
Відбулося засідання ряду постійних депутатських комісій. Відкрив його керуючий справами виконавчого апарату Тернопільської облради Ігор Дулеба.

Члени комісій обговорили питання «Про звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області на 2014 рік» та вирішили рекомендувати сесії обласної ради із врахованими, висловленими ними, доповненнями та зауваженнями взяти звіт до відома. Було обговорено Проект програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області на 2015 рік, який також зазнав критичних зауважень та деталізації.

Разом з тим, як і на попередньому засіданні, найактивнішу дискусію викликало питання «Про проект перспективного плану формування територій громад області відповідно до Закону України «Про добровільне об'єднання територіальних громад». Попри те, що представники ОДА наполягали, що пропонований ними документ є лише проектом і чекає на зміни, депутати мали ряд суттєвих зауважень. На думку Ігоря Дулеби: « Без обговорення з кожною громадою, навіть найменшого хутора, адміністративно-територіальних змін приймати рішення щодо цього питання ніхто не має морального права”

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: “Микола Романюк: Оголошую ...

КОМЕНТАРІ