Чернігів: Розважальний захід «До нових зустрічей» в клубах за місцем проживання

Чернігів: Розважальний захід «До нових зустрічей» в клубах за місцем проживання

23.05.15 11:58 0 687
У Чернігові 21 травня в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбувся захід «До нових зустрічей», присвячений підведенню підсумків 2014-2015 навчального року та відкриттю літнього сезону в клубах - часу для нових пригод, цікавих ігор та веселих розваг.

Директор Центру В'ячеслав Давидов, всі педагоги-організатори та вихованці клубів за місцем проживання зібралися разом на галявині в урочищі Ялівщина. Керівник закладу звернувся з вітальним словом до всіх присутніх і ще раз запросив всіх не забувати відвідувати клуби і в літній період, адже на вихованців чекають нові веселі конкурси, змагання, вікторини тощо. Також вітальне слово сказала і запрошена гостя та вже багаторічний партнер Центру, відповідальний секретар обласного осередку НОК України, заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів світу та Європи Ніна Лемеш. Вона запросила дітей до проведення активного та корисного відпочинку.

Сам захід розпочався конкурсною програмою, у якій змагалися між собою дві команди педагогів-організаторів клубів («Торнадо» та «Цунамі»), а також команда адміністрації Центру («Чемпіон»). В майже рівному бою перемогу виборола команда педагогів-організаторів «Торнадо», за що і отримала солодкий заохочувальний приз.

Після змагань між дорослими, настала черга дітей показати, на що вони здатні. Вони змагались у грі «Ярмарок», під час якої кожний учасник, виконуючи завдання, міг заробити умовні «гроші». Після цього грали у піонербол. Протягом години наполегливої гри було визначено переможців. Перемогла збірна команда клубів «Червоні вітрила» та «Україна». Всіх, хто не брав участь у змаганнях, могли спробувати свої сили у великому конкурсі «Най-най-най». Так, були обрані вихованці у номінаціях «Найрудіший», «З найбільш довгим волоссям», «З найбільш світлим волоссям», «Найвищий», «Найменший», «З найзеленішими очима», «Найголосніший» тощо.

Наприкінці відбувся грандіозний призовий аукціон - кожна команда могла «викупити» за зароблені на «Ярмарку» «гроші» той чи інший подарунок. Всі подарунки були приховані у коробках. Тож торгуючись, клуби не знали за що. Були і радість від отриманого призу, і розчарування. Але гумор, з яким відбувався аукціон, не давав засмучуватися нікому.

Адміністрація Центру відмітила та нагородила грамотами педагогів-організаторів за їх творчість, ініціативність, високий рівень професійної майстерності. Ними стали: педагог-організатор клубу «Берегиня» Марина Ковтун,педагог-організатор клубу «Фортуна» Надія Нікуліна, педагог-організатор клубу «Чайка» Тетяна Васкова та педагог-організатор клубу «Джерельце» Тетяна Бойко.

Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання запрошує всіх до клубів. На дітей чекають веслі розваги, корисне та організоване дозвілля, активні види діяльності. Ми - поряд, ми - в кожному районі, ми - за крок від дому!

За інформацією Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині за добу ...

КОМЕНТАРІ