На Хмельниччині правоохоронці викрили підпільний цех по виготовленню спортивного одягу під логотипами всесвітньо відомих брендів

На Хмельниччині правоохоронці викрили підпільний цех по виготовленню спортивного одягу під логотипами всесвітньо відомих брендів

25.05.15 13:43 0 744
Виготовлену у селищі Віньківці продукцію продавали на речових ринках усієї області.

Працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області викрили на приватному господарстві у селищі міського типу Віньківці підпільні цехи, де виготовлявся спортивний одяг з нанесенням на нього логотипів всесвітньо відомих брендів. В подальшому фальсифікат збували на речових ринках Хмельницької області.

Згідно ухвали Хмельницького міськрайонного суду в цехах та в місцях збуту товару було проведено 10 санкціонованих обшуків, в ході яких правоохоронці вилучили близько 1000 одиниць фальсифікованого одягу, устаткування з матрицями для нанесення логотипів, 34 одиниці швейного обладнання, тканину та інші товарно-матеріальні цінності на загальну суму понад 500 тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 «Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від 10 тисяч до 15 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ