Волонтери-свободівці з Горохова доставили допомогу українським бійцям на схід

Волонтери-свободівці з Горохова доставили допомогу українським бійцям на схід

25.05.15 10:37 0 703
20 травня 2015 року Горохівський волонтерський центр, керівником якого є голова районного осередку ВО "Свобода" Валентина Магурчак, вчергове здійснив поїздку на схід та доставив необхідну амуніцію та продукти для солдат з 1-го окремого мотопіхотного батальйону (ОМПБ) 14-ої окремої механізованої бригади та кіборгів з 81-ої десантно-штурмової бригади.

Волонтери відвідали кіборгів з 81-ої бригади, які дислокуються у місті Костянтинівка. Основним місцем доставки амуніції був 1-ий ОМПБ (1 БТрО "Волинь"), який перебуває у селищі Новгородське Донецької області, неподалік Горлівки. Побували волонтери і на блокпостах цього ж батальйону, де залишили значну кількість необхідних речей.

На фронт українським солдатам доставили літні форми, продукти, панамки, ліхтарики, засоби для захисту від комарів, цвяхи, аерозоль WD-40, натовські джгути, свободівську пресу та символіку, банданки і кікімори, набори ключів та болгарку, яку надав для волонтерського центру голова Волинського Комітету Гуманітарного Забезпечення Війська Сергій Коба, та багато інших необхідних речей.

Солдати радо привітали гостей з Волині та розповіли про ситуацію на лінії фронту і подякували за підтримку.

У поїздці взяли участь Віталій Гладун, Олег Хвищун, свободівець Олександр Магурчак та водій Сергій Яремчук із селища Мар'янівка. Витрати на пальне взяла на себе сім'я Магурчаків.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нужны дюбели? «Metalvis» к ...
Наступна новина: «Bolidov» - хорошие шины ...

КОМЕНТАРІ