У Житомирі друзі та рідні зустрічали звільненого з полону Олега Кузьміних

У Житомирі друзі та рідні зустрічали звільненого з полону Олега Кузьміних

25.05.15 13:34 0 716
Командир 90-го батальйону 81-ї десантної бригади Олег Кузьміних після чотирьох місяців полону повернувся додому. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У дворі будинку, де живе родина Кузьміних, зібралося кілька десятків людей: сусіди, знайомі та друзі. Зустрічали військового квітами, шампанським і оплесками.

Сусідка Олега Кузьміних Оксана Висоцька розповідає, що разом з родиною молилася за те, щоб він повернувся додому живим та здоровим.

«Дуже хороші люди, дуже хороша родина. Слава Богу, що повернувся живим. Я хочу, щоб усі хлопці повернулися живими та здоровими, щоб закінчилася ця війна», – зазначає вона.

Олег Кузьміних про полон та війну не розповідає, разом з дружиною та доньками поспішає додому, зазначає лише: трохи відпочине і повертатиметься на фронт.

Підполковник Олег Кузьміних брав участь в обороні донецького аеропорту і потрапив у полон до сепаратистів 20 січня цього року. 22 січня сепаратисти провели його й інших полонених українських захисників аеропорту принизливим маршем у Донецьку. 22 травня ввечері стало відомо, що Кузьміних звільнили з полону, а вже вранці президент нагородив його орденом «За мужність».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі освятили ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ