На 25-му Ювілейному Чемпіонаті світу з пауерліфтингу,жиму штанги лежачи та станової тяги рівненський рятувальник Олександр Дмитрієв здобув срібло посівши почесне ІІ-ге місце

На 25-му Ювілейному Чемпіонаті світу з пауерліфтингу,жиму штанги лежачи та станової тяги рівненський рятувальник Олександр Дмитрієв здобув срібло посівши почесне ІІ-ге місце

26.05.15 08:04 0 694
Нещодавно в місті Луцьк проходив 25-й Ювілейний Чемпіонат світу WPA з пауерліфтингу, жиму лежачи та станової тяги. На змагання світового рівня приїхала рекордна кількість атлетів - понад 350 учасників з таких країн, як Великобританія, Франція, Італія, Польща, Чехія, Угорщина, Сербія, Словаччина, Молдова, Білорусь, Росія, Грузія, Азербайджан, Іран, Арменія, тощо. Серед учасників турніру були чемпіони та призери першостей світу та Європи, багатьох міжнародних змагань.

Приймав участь у змагань і наш земляк старший пожежний-рятувальник 21-ї ДПРЧ 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Рівненській області по охороні об’єктів ПАТ «Рівнеазот» старший-сержант служби цивільного захисту Олександр Дмитрієв. Котрий у напруженій боротьбі посів друге місце у ваговій категорії аматорів до 100 кг в якій змагалися атлети з 11 країн світу, поступившись першим місцем спортсмену з Республіки Польща. Взагалі загальна сумарна вага піднята бійцем Держслужби з НС у всіх трьох видах вправ складає 637,5 кг. Майже 10 кг по становій тязі не добрав наш чемпіон до звання майстра спорту міжнародного класу, але зважаючи на те, що це перші серйозні змагання світового рівня в спортивному життя Олександра, то можна бути впевненими, що через рік за ним буде і першість світу і найвище спортивне звання!

Варто додати, що старший-сержант Дмитрієв активно займається спортом та приймає участь у різноманітних змаганнях, починаючи з легкої атлетики та бойових мистецтв, закінчуючи пауерліфтингом. Неодноразово захищав честь Головного управління ДСНС у змаганнях по рукопашному бою серед силових структур області. Також активно приймає участь у спортивних заходах Всеукраїнського рівня з пауерліфтингу серед аматорів. За що отримав не одне цілком заслужене чемпіонське золото. Проте найбільше спортсмен-рятувальник пишається першою своєю медаллю на яку претендувало аж 180 чоловік (!!!), але дісталася вона йому, тому страшенно нею пишається. Потому були ще нагороди та виконання нормативу на майстра спорту. Як розповідає сам Олександр усі ці здобутки далися йому нелегко. - Ти постійно ставиш собі нову планку, випробовуючи не досліжджені до кінця можливості власного організму. Людина повинна в першу чергу подобатися сама собі, бути “чесною з дзеркалом” і в гармонії з його відображенням. А це постійні змагання з власною лінню. Якщо хтось думає, що спортсмени, за роки тренувань вже звикли до колосального навантаження та занять і їм вже нормально, це лише упереджена думка тих хто не бажає відшкребти себе від дивану і піти до тренажерного залу. Я теж людина, і теж інколи зважую між відпочинком та спортзалом, та допоки шальки терезів схиляються на користь здорового способу життя та кількох годин праці. Адже можна з небажанням йти на тренування, але виходити звідти з прекрасними відчуттями!

Попереду в Олександра ще чимало перемог та досягнень, а разом з тим і багато важкої праці. Тому численний колектив рятувальників Рівненщини підтримує свого земляка та бажає йому успіхів, сили духу, терпіння та натхнення продовжувати працювати над собою у тому ж темпі!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тячівська команда стала ...
Наступна новина: Завершився ІІ Міжнародний ...

КОМЕНТАРІ