Рівненщина: прокуратура вкотре звертається до громадян з проханням повідомляти про факти правопорушень,вчинені посадовцями області під час Революції Гідності

Рівненщина: прокуратура вкотре звертається до громадян з проханням повідомляти про факти правопорушень,вчинені посадовцями області під час Революції Гідності

26.05.15 10:05 0 628
Органами прокуратури Рівненщини продовжується робота із встановлення та розслідування фактів причетності посадовців області до організації заходів із перешкоджання мирним акціям протесту під час Революції Гідності.

Увагу приділено встановленню фактів, пов'язаних з організацією «антимайдану», перешкоджанням вільному виявленню громадян своєї політичної позиції, примусовим залученням працівників бюджетних організацій до різних заходів, незаконним використанням бюджетних коштів, інших фактів, які можуть бути підставою для вжиття заходів реагування.

Наразі органи прокуратури Рівненської області продовжують здійснювати процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у трьох кримінальних провадженнях, зокрема, за фактами організації службовими особами управління освіти Рівненської міської ради, Рівненського університету водного господарства і природокористування, посадовими особами Володимирецького району поїздок мешканців області для участі в «антимайдані» у 2013-2014 роках.

Одним з основних джерел здобуття доказів у зазначених кримінальних провадженнях є свідчення громадян.

У зв'язку цим, прокуратура вкотре запрошує громадськість, всіх можливих очевидців, представників засобів масової інформації регіону посприяти слідству та надати свідчення, додаткові докази, наявні фото-відеоматеріали щодо порушень законодавства, які розслідуються у даних кримінальних провадженнях та інших фактів, які, можливо, досі залишаються невідомими для органів досудового розслідування.

Безпосередньо у прокуратуру Рівненської області можна звертатися за телефонами гарячої лінії 62-00-44 та 62-33-81, або за адресою: м.Рівне вул.16 Липня, 52, каб. 101.

За необхідності гарантується конфіденційність про джерела отриманої інформації.

Прес-служба прокуратури Рівненської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Закарпаття: щодо надходжень ...

КОМЕНТАРІ