м. Нетішин: на Хмельницькій АЕС відбулось комплексне пожежно-тактичне навчання

м. Нетішин: на Хмельницькій АЕС відбулось комплексне пожежно-тактичне навчання

26.05.15 12:20 0 615
Днями на території Хмельницької АЕС відбулося комплексне пожежно-тактичне навчання з ліквідації умовної пожежі водню та розлитого мастила в машинній залі енергоблоку №1.

За тактичним задумом, у результаті порушення технологічного процесу сталася розгерметизація системи ущільнення вала генератора в районі підшипника з викидом водню та мастила з подальшим його розлиттям.

До прибуття чергового караулу 7-ї державної пожежно-рятувальної частини з охорони ХАЕС пожежа розповсюдилась на площі 100 кв. м. Прибувши на місце виклику, вогнеборці в складі п`яти ланок газодимозахисної служби провели розвідку і приступили до гасіння умовної пожежі, а також охолодження металевих ферм перекриття.

Загалом, до проведення навчань було залучено шість основних та три спеціальних пожежних автомобіля, 30 чоловік особового складу 3-го державного пожежно-рятувального загону, а також працівників відповідних аварійних підрозділів Хмельницької АЕС.

Рятувальники вкотре відпрацювали злагоджені дії між усіма аварійними службами станції під керівництвом штабу пожежогасіння.

3 державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові зловмисник ...

КОМЕНТАРІ