Рятувальники Хмельниччини беруть участь у Чемпіонаті області з футболу

Рятувальники Хмельниччини беруть участь у Чемпіонаті області з футболу

26.05.15 14:22 0 587
24 травня на стадіоні м. Полонного відбувся перший тур Чемпіонату Хмельницької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» із футболу, присвячений 65 річниці створення ВФСТ «Колос». На спортивному майданчику в запеклій спортивній боротьбі зійшлися команди співробітників Головного управління ДСНС у Хмельницькій області «Рятувальник» та ФК «Полонь» м. Полонне. Розпочався футбольний турнір із підняття прапора України, виконання Державного гімну України та вшанування пам’яті загиблих за Україну.

Команда Служби порятунку, до складу якої увійшли співробітники Головного управління та пожежно-рятувальних підрозділів області, є єдиною командою з силових структур краю, що бере участь у змаганнях із футболу такого рівня. Загалом, 20 команд із районів області розподілені на три групи. Серед учасників Чемпіонату є команди різних бізнес-організацій, рятувальників та спортивних шкіл. ФК «Рятувальник» разом із командами зі ДЮСШ (Старокостянтинів), «Цукровик - Колос» (Старокостянтинів), «Горинь» (Ізяслав), «Перлина - Поділля-2» (Білогір’я) та «Полонь» м. Полонного потрапили до групи А. Тож вогнеборцям, які дуже вдало «перекваліфікувалися» на футболістів, доведеться зіграти з сильними суперниками та продемонструвати спортивні та особисті якості, що необхідні для успішної гри, адже фізичний гарт завжди був одним із пріоритетів у підготовці працівників ДСНС. Так, 31 травня рятувальники прийматимуть у себе дома на стадіоні «Локомотив» команду із Білогір’я.Рятувальник

За словами організаторів змагань, мета Чемпіонату одна – залучення всіх бажаючих до занять футболом, піднесення іміджу його учасників, а також визначення найкращих команд області.

Після завершення Чемпіонату всі учасники отримають почесні грамоти та медалі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбувся ...
Наступна новина: У Чернівцях міліціонери ...

КОМЕНТАРІ