Чернігівська область: протягом вихідних вогнеборці ліквідували 9 пожеж у житловому секторі та екологічних природних системах,у одному випадку надали допомогу літній жінці

Чернігівська область: протягом вихідних вогнеборці ліквідували 9 пожеж у житловому секторі та екологічних природних системах,у одному випадку надали допомогу літній жінці

26.05.15 10:05 0 672
Протягом минулих вихідних вогнеборці підрозділів Управління ДСНС у Чернігівській області ліквідували 9 пожеж, з яких 6 у житловому секторі громадян та 3 у екологічних природних системах, також у одному випадку надали допомогу літній жінці. Нажаль, не обійшлося без жертв - у водоймі потонула людина.

24 травня о 02:37 у м. Чернігів до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу на балконі однієї з квартир по вул. Горького, 84. Вогнеборці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, що оперативно прибули за викликом, о 02:56 локалізували загоряння, а о 03:25 остаточно його ліквідували. Як з'ясувалося в ході розслідування, причиною виникнення пожежі, яка ледь не коштувала життя 57-річній господарці, її 35-річній донці та 3-річній онуці, послужила необережність при палінні власниці помешкання. Вогнем пошкоджено облицювання балкону.

23 травня о 15:40 у м. Бахмач вогнеборці районного пожежно-рятувального підрозділу оперативно ліквідували пожежу двох господарчих будівель по вул. Артема. Причиною її виникнення послужило те, що 71-річна господарка залишила без контролю розведене вогнище для приготування їжі в безпосередній близькості від сараю. В результаті пожежі вогнем пошкоджено її та сусідську господарчі будівлі.

Того ж дня о 13:15 по вул. Мстиславській, 79 у Чернігові, 72-річна жінка випадково впала у своїй квартирі та вже не змогла самостійно підвестися. Рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини по автодрабині піднялись у помешкання на 7 поверсі та відкрили двері бригаді швидкої медичної допомоги.

24 травня о 13:30 у р. Бистриця в м. Бобровиця місцеві жителі виявили тіло потопельника. Ним виявився 76-річний житель с. Веприк цього ж району. Скоріш за все чоловікові стало зле і він упав у водойму. Причину смерті встановлюють правоохоронні органи.

Управління ДСНС у Чернігівськійобласті
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: прокуратура ...

КОМЕНТАРІ