Нововолинська "Свобода" відкинула закиди щодо співпраці в міськраді з "промерськими" чи екс-"регіоналівськими" групами

Нововолинська "Свобода" відкинула закиди щодо співпраці в міськраді з "промерськими" чи екс-"регіоналівськими" групами

26.05.15 08:03 0 697
Фракція ВО "Свобода" у Нововолинській міській раді є самостійною політичною силою і чітко висловлювалася проти діяльності депутатських квазігруп, як "промерських", так і тих, які сформувалися з колишніх "регіоналів". Про це йдеться в заяві фракції, яка була оприлюднена 22 травня 2015 року під час сесії Нововолинської міськради.

У документі зазначається: Нововолинська міська організація ВО "Свобода" зі здивуванням сприйняла появу 19 квітня 2015 року в одному з інтернет ресурсів, а саме "Нововолинськ Діловий", публікації журналіста та адміністратора даного сайту Андрія Сороки під назвою "Політичні орбіти наступної Нововолинської міськради". У ній автор на основі власних домислів та надуманих фактів, які не мають нічого спільного з дійсністю, зробив припущення про можливість об'єднання орієнтованої на міського голову депутатської групи "Рідне місто" і ВО "Свобода".

"Рік тому нашу фракцію вже звинувачували у вигаданому об'єднанні з "прорегіоналівською" групою "Спільна думка". Тому місцевому політикуму та незалежним журналістам слід розібратися, до яких все-таки груп входить "Свобода". Бо виходить так, що місцева "Батьківщина" поширює байки про наше "об'єднання" з "регіоналами", а протилежний табір говорить про "об'єднання" з "мером" і "Батьківщиною", – наголошується у тексті.

"Нововолинська міська організація ВО "Свобода" неодноразово та чітко заявляла про своє негативне ставлення до квазігруп "Рідне місто" та "Спільна думка" та особливостей їхньої діяльності у Нововолинській міській раді. Ми ніколи не підтримували діяльність міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова і переконані в тому, що місто потребує змін і нової влади, яка буде дбати про благо громади, а не про власні меркантильні інтереси.

Наша позиція є принципова та незмінна. Фракція ВО "Свобода" у Нововолинській міськраді та міська організація ВО "Свобода" є самостійною політичною силою і ніколи не були маріонетками в руках певних груп. Ми відкриті перед виборцями, звітуємо про свої дії і дослухаємося до думки громади. Ми голосуємо, виходячи з інтересів мешканців Нововолинська, а не на догоду владі чи певним ділкам, а також викриваємо усі непрозорі схеми в роботі міської влади. Ми чудово усвідомлюємо, що така позиція дратує багатьох, але не збираємося зраджувати своїм принципам", – йдеться у заяві.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Забезпечення реалізації ...
Наступна новина: На 25-му Ювілейному ...

КОМЕНТАРІ