Тячівська команда стала переможцем всеукраїнських зональних змагань західної зони «Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола»

Тячівська команда стала переможцем всеукраїнських зональних змагань західної зони «Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола»

26.05.15 08:03 0 726
У суботу на стадіоні ім. Л. Бийреша в м. Тячів відбулися всеукраїнські зональні змагання України ( західна зона) на кубок «Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола».

Участь у змаганнях взяли три команди (вікова категорія 2002-2003 р.н), які перемогли у попередніх етапах і зокрема на обласному рівні. У Тячів приїхали дві команди з м. Дрогобича та Івано-Франківська, нашу область представляли юні футболісти Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Це учні 6 – 7 класів, тренером яких є учитель і відомий місцевий футболіст Степан Талапко.

Перед початком змагань прозвучав Гімн України, відтак учасники вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих у зоні АТО. Привітали присутніх із початком такого важливого спортивного дійства в.о. голови районної ради Ігор Грабарь, міський голова Іван Ковач, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Василь Герчак.

Також серед поважних гостей змагань були радник голови Тячівської райдержадміністрації Богдан Колодницький, керівник апарату Богдан Макусій, заступники міського голови Іван Клебан та Тіберій Мийсарош, директор Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. Василь Куля. Виступаючі побажали командам цікавої й захоплюючої гри, позитивних емоцій та впевненої перемоги.

З перших хвилин турніру юні футболісти ганяли м'яч по полю з відвертим завзяттям, тим самим продемонстрували нестримну жагу до перемоги. За час гри порадували своїх тренерів та глядачів чималою кількістю яскравих комбінацій та красивих голів.

Напруження як на полі так і на трибунах зросло, коли тячівська команда почала виходити вперед, обігравши спочатку команду з Дрогобича з результатом 1-0.Тож наступний матч з командою Івано-Франківська пройшов надзвичайно зацікавлено. Емоції на полі були на підйомі, коли рахунок зрівнявся. Тож надзвичайно ефектним став забитий другий гол у ворота супротивника на останній хвилині гри.

Таким чином з переможним рахунком 2-1 команда Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. стала переможцем кубку всеукраїнських зональних змагання України ( західна зона) «Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола». До речі, всі три голи, які принесли тячівській команді таку бажану перемогу направив у ворота супротивників гравець Роман Дочинець.

І тренер і вболівальники оплесками та схвальними вигуками «молодці!» привітали юних футболістів, які вибороли право брати участь у подальшому етапі всеукраїнських змагання України на кубок «Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола», що відбудеться у Києві.

Загалом, варто відзначити гру кожної дитячої команди, які приїхали на турнір, адже зі шкільного віку юнаки серйозно захоплюються спортом. І хоч вони сильно засмутилися поразкою, однак такі правила гри, що хтось виграє, а хтось стає переможеним. Усі призери змагань були нагороджені грамотами, вимпелами, медалями та кубками. А також команди отримали шкіряні м'ячі та футболки з логотипами головного організатора змагань.

Окрім цього отримали нагороди переможці з показових вправ, де тячівська команда теж отримала перше загальнокомандне місце. Відзначились такі футболісти Мокан Павло, Рошко Роман, Рацин Ростислав (жонглювання), Дочинець Роман, Фіцай Олександр, Філіп Іштван (удари на дальність), Рацин Ростислав, Рошко Роман (удари на точність).

Також були визначені кращі гравці змагань, які отримали грамоти турніру. Зокрема це Лукач Іван (Дрогобич), Попівник Марк (Івано-Франківськ), Рацин Ростислав (Тячів).

Загалом, змагання пройшли на належному рівні, всі учасники отримали задоволення від даного заходу, приємні враження та позитивні емоції.

Як відзначили організатори змагання України на кубок «Шкіряний м'яч» проводяться з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу, зміцнення здоров'я дітей та підлітків, а також залучення їх до регулярних занять спортом. Також керівництво Тячівської райдержадміністрації, спільно із міською радою, зробили все необхідне для забезпечення перебування учасників заходу.

Т.в.о. голови райдержадміністрації Василь Йовдій щиро вітає команду Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. з перемогою і бажає нашим спортсменів подальших успішних виступів на футбольних полях. Стати великими футболістами і грати у відомих командах пліч-о-пліч із зірками українського та світового футболу.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Забезпечення реалізації ...
Наступна новина: На 25-му Ювілейному ...

КОМЕНТАРІ