По відео сюжету ГО «Спеціального контролю» керівництвом Державтоінспекції Закарпаття проведено службову перевірку

По відео сюжету ГО «Спеціального контролю» керівництвом Державтоінспекції Закарпаття проведено службову перевірку

26.05.15 08:48 0 633
Керівництвом Державтоінспекції Закарпаття по відео сюжету «Спеціального контролю», який був днями розміщений на сторінках Інтернету під назвою «Дорожні контролери дізнались про лексикон мукачівських ДАІвців» - проведено службову перевірку.

Нагадаємо, що 6 травня 2015 року, в Інтернеті з’явився відео сюжет під назвою «Дорожні контролери дізнались про лексикон мукачівських ДАІвців». У ньому було показано, як на стаціонарний пост ДАІ у м.Мукачеві навідалися активісти ГО «Спеціального контролю». Візитери мали претензії до працівників міліції, які, на їхню думку, безпідставно зупинили водія з Сербії.

У той час, розмова вийшла не дуже приємною, на підвищених тонах. Не обійшлися і без ненормативної лексики. Усе це відображено у відеосюжеті, який виклали в Інтернет.

Зазначимо, що за даним фактом керівництво УДАІ УМВС області провело службову перевірку.

За незалежне відношення до виконання своїх функціональних обов’язків та грубого порушення вимог пункту 17.2 наказу МВС України, щодо взаємовідносин з учасниками дорожнього руху, грубої та нетактовної поведінки та не притягання до адміністративної відповідальності за порушення ПДР інспектору ДПС взводу з обслуговування стаціонарного посту №1 роти дорожньо-патрульної служби ДАІ УДАІ УМВС України в Закарпатській області - старшому сержанту міліції оголосили догану. Також, за незалежне відношення до виконання своїх функціональних обов’язків та грубого порушення вимог пункту 17.2 наказу МВС України оголошено сувору догану інспектору ДПС взводу з обслуговування стаціонарного посту №1 роти дорожньо-патрульної служби ДАІ УДАІ УМВС України в Закарпатській області – старшому сержанту міліції.

У разі допущення аналогічних випадків порушення службової дисципліни до них будуть вжиті заходи більш суворого дисциплінарного впливу.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині змагалися ...
Наступна новина: На Вінничині жінка та ...

КОМЕНТАРІ