На Тернопіллі рятувальники провели профілактичний рейд

На Тернопіллі рятувальники провели профілактичний рейд

26.05.15 13:15 0 567
Найбільш поширеними надзвичайними ситуаціями з усіх існуючих категорій є пожежі, адже вони мають значну чисельність, ареали поширення та несуть за собою численні збитки. В переважній більшості винуватці лиха – самі люди. Адже нехтування елементарними правилами пожежної безпеки у підсумку призводить до непоправного лиха.

Найбільше занепокоєння викликають категорії населення, що складають так звану групу ризику: соціально-неблагополучні сім’ї, багатодітні та малозабезпечені, одинокі престарілі, громадяни, схильні до зловживання алкоголем та особи без певного місця проживання.

Днями з метою профілактики виникнення пожеж та загибелі на них людей в житловому секторі Панасівської сільської ради працівниками Зборівського РВ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Тернопільської області спільно з представниками Зборівського РВ Управління МВС України в Тернопільській області, сільської ради, соціальними працівниками проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.

Рейдова група проводила з мешканцями домоволодінь профілактичні бесіди, роз’яснювали вимоги правил пожежної безпеки в побуті, громадських місцях та на відпочинку. В ході відпрацювання населених пунктів було здійснено обхід 8 дворів та проведено бесіду в загальноосвітній школі. Працівники інструктували громадян з питань експлуатації електронагрівальних приладів, електромережі, приладів пічного опалення, тощо. Роздавали тематичні пам’ятки й листівки попереджувального змісту на протипожежну тематику та надавали практичну допомогу. Селяни охоче спілкувалися з фахівцями та уважно прислухалися до їх порад.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ