На Тернопіллі школярі завітали в гості до рятувальників

На Тернопіллі школярі завітали в гості до рятувальників

26.05.15 09:06 0 641
25 травня на екскурсію до 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Тернополя завітали школярі Тернопільської загальноосвітньої школи № 16.

Під час екскурсії рятувальники розповіли гостям правила дій у випадку виникнення пожежі, терористичного акту чи військової загрози. Працівники ДСНС наголосили: під час надзвичайної ситуації головне не панікувати, виконувати вказівки вихователів, які повинні забезпечити евакуацію дітей у безпечне місце та очікувати на допомогу екстрених служб.

Пожежні обладнання та техніка викликали неабияке захоплення у дітей. Вони змогли не тільки розглянути пожежний автомобіль та його спорядження, але й прагнули приміряти на себе бойовий одяг вогнеборців. Школярі отримали можливість посидіти у пожежному автомобілі. Вогнеборці продемонстрували гасіння умовної пожежі, а також пояснили, як користуватися вогнегасником.

Співробітники ДСНС розповіли малюкам про професію пожежника, а також наголосили: щоб стати рятувальником, необхідно змалку загартовуватися, займатися спортом та добре вчитися.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному в парку по вул. ...
Наступна новина: В Луцьку на нараді ...

КОМЕНТАРІ