На Тернопіллі у Зарваниці відбулася ІV проща інтернатних закладів

На Тернопіллі у Зарваниці відбулася ІV проща інтернатних закладів

26.05.15 13:48 0 636
23 травня у рамках святкування Міжнародного Дня захисту дітей, у селі Зарваниця відбулася ІV проща інтернатних закладів під гаслом «Хай, Україно, на твоїй землі панує мир і злагода довічно!».

Проща, учасниками якої стали діти з особливими освітніми потребами, традиційно розпочалася Божественною Літургією, після якої вихованки колегіуму для дівчат «Знамення» пригощали всіх свіжою випічкою і теплим чаєм.

Після Літургії учасникам заходу було представлено святковий концерт, урочисте представлення навчальних закладів у театралізованій постановці на пісню «Нам потрібне мирне неба» та флешмоб, програму якого організував Тернопільський обласний навчальний реабілітаційний центр.

До прочан завітали Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Кир Теодор Мартинюк, який виголосив своє вітальне слово і уділив учасникам прощі своє батьківське благословення, директор департаменту освітиі науки Тернопільської облдержадміністрації Любомир Крупа, привітавши учасників та бажаючи їм наснаги й сил у досягненні своїх мрій, а також начальник відділу спеціальної освіти Наталя Моравська, яка підкреслила, що завдяки таким талановитим дітям, Україна без сумніву, матиме світле майбутнє.

На завершення прощі діти, вчителі і директори інтернатів поклали квіти та лампадки до чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ