Житомирські правоохоронці подякували за співпрацю громадським помічникам

Житомирські правоохоронці подякували за співпрацю громадським помічникам

26.05.15 08:00 0 666
Начальник Житомирського міськвідділу міліції Михайло Сорока відзначив активістів громадського формування «Варта Батьківщини», які постійно допомагають міліції забезпечувати правопорядок в обласному центрі.

22 травня на загальні збори особового складу Житомирського МВ УМВС запросили представників громадського формування з охорони громадського порядку, щоб подякувати їм за співпрацю.

- ми добре знаємо ціну миру та спокою на нашій землі та розуміємо, що тільки спільними зусиллями можемо запобігти проявам сепаратизму та тероризму, - зазначив начальник міськвідділу Михайло Сорока. – Активна громадянська позиція таких людей, як наші добровільні помічники, допомагає підтримувати правопорядок та безпеку людей в обласному центрі, відновлювати довіру до правоохоронних структур.

Вісім активістів відзначили та привітали у присутності колективу житомирських правоохоронців.

- Ми створили нашу організацію з кола однодумців, які вважають, що не можна допустити на рідній землі таких подій, які відбуваються на сході України, - розповідає голова громадського формування Олександр Блощинський. – Спільно з правоохоронцями ми забезпечуємо правопорядок під час проведення масових заходів в м. Житомирі та займаємося волонтерською діяльністю.

Громадські активісти зазначили, що нагородження стало приємною несподіванкою та засвідчило, що їх робота високо цінується. Вони пообіцяли, й надалі продовжувати допомагати міліції забезпечувати правопорядок у рідному місті.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У волинянина вилучили ...
Наступна новина: В Івано-Франківську новими ...

КОМЕНТАРІ