На Вінничині в Мельниківцях Немирівського району урочисто відкрито оновлений фельдшерський пункт (+фото)

На Вінничині в Мельниківцях Немирівського району урочисто відкрито оновлений фельдшерський пункт (+фото)

27.05.15 08:06 0 780
Медичний заклад, який досі був розташований у пристосованому приміщенні, а нині займає частину адміністративної будівлі села, після капітального ремонту відкрив свої двері для пацієнтів. Тож відтепер, завдячуючи спонсорській допомозі уродженця Мельниківців, депутата обласної ради Павла Каленича, до послуг мешканців села сучасні процедурний, щеплювальний, оглядовий та стоматологічний кабінети, кабінет прийому пацієнтів та послуги денного стаціонару. Більше того, у перспективі планується реорганізація закладу в лікарську амбулаторію, яка обслуговуватиме також жителів сіл Червоне та Вища Кропивна.

Аби привітати мешканців Мельниківець із приємною подією, 26 травня до територіальної громади завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, депутат обласної ради Павло Каленич та керівники Немирівського району.

«Те, що ми бачимо засвідчує: якщо ми разом, коли ми об'єднуємося, то можемо робити великі справи, - зазначив, звертаючись з вітальним словом до присутніх, очільник Вінниччини. – Зараз є чимало дискусій стосовно того, як та в якому напрямку розвивати село, як розвивати в сільській території систему охорони здоров'я та освіту. є окремий закон про добровільне об'єднання територіальних громад. І мені надзвичайно приємно, коли на прикладі нинішньої події ми ведемо мову про те, що навколишні села об'єднують свої зусилля для вирішення абсолютно конкретних проблем».

Спонсор проведених робіт, керівник місцевого господарства та депутат обласної ради Павло Каленич, у свою чергу, зауважив, що в час, коли йде війна та в державі нестабільність, саме представники бізнесу повинні консолідувати людей навколо гарних соціальних справ. «Приємно для своїх земляків зробити подарунок, бо це місце необхідне для села», - зазначив Павло Каленич. Відтак запевнив, що оновлений фельдшерський пункт – не останній соціальний проект, реалізований за його сприяння у Мельниківцях.

За підтримку громади учасники відновлювальних робіт отримали відзнаки від керівництва Немирівського району. А по завершенню урочистої частини відкриття лікувальної установи, усі присутні мали змогу оглянути оновлене приміщення закладу.















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Луцьк: cпартакіада міста ...

КОМЕНТАРІ