Викрадачів

Викрадачів "Волги" волинські міліціонери затримали біля машини

27.05.15 11:10 0 548
Злодіями виявилися рідні брати. Один із них відбуває умовний термін покарання за вчинення аналогічного злочину.

На лінію «102» Ковельського міськвідділу внутрішніх справ надійшов дзвінок про викрадення автомобіля. Міліціонери з'ясували: з двору багатоповерхівки, де проживає 31-річний ковельчанин, зник «Газ-24». Далеко спритники не від'їхали, оскільки у бензобаці було зовсім мало палива. Злодіїв-невдах правоохоронці затримали біля транспортного засобу.

– Рідних братів, 1982 та 1977 років народження, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України – повідомляє в.о. начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Олександр Ципко. – Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіки раніше вже мали проблеми із Законом, до того ж – один із них на даний час перебуває на іспитовому терміні покарання за вчинення аналогічного злочину.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Братам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у Борщеві ...

КОМЕНТАРІ