Луцьк: і-й етап змагань «Шкіряний м'яч» наближається до завершення

Луцьк: і-й етап змагань «Шкіряний м'яч» наближається до завершення

27.05.15 14:16 0 605
Як вже повідомлялось раніше, впродовж травня триває І-ий етап змагань з футболу «Шкіряний м'яч» серед дворових і вуличних команд мікрорайонів нашого міста, які організовують спеціалісти міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Ігри були присвячені як до Дня пам'яті та примирення з нагоди перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни, так і до Дня Європи.

Керівники клубів, спеціалісти міського центру вже провели змагання в молодшій (2003-2004 р.н.) та середній (2001-2002 р.н.) вікових групах. На даному етапі завершуються ігри в старшій (1999-2000 р.н.) віковій групі.

Футбольні баталії організовані на спортивних майданчиках за місцем проживання (вул. Декабристів, 23, вул. Конякіна, 37, вул. Чорновола, 1, просп. Волі, 9) і на окремих майданчиках загальноосвітніх навчальних закладів (ЗОШ № 11, НВК № 10, 22, 24, гімназії № 14).

Активними помічниками керівникам клубу в організації і проведенні «Шкіряного м'яча» у молодшій та середній віковій групі були їхні вихованці — футболісти старшої вікової групи. Зокрема, Віктор Афанасьєв, Дмитро Османов, Костянтин Добровольський (клуб «Лучеськ»), Олександр Міцах, Віталій Мартинюк (клуб «Олімпія»), Владислав Зорук, Артем Цибульський (клуб «Стріла») Дмитро Кашуба, Максим Щепенко (клуб «Білий м'яч»), Микола Музика, Едуард Тананайко (клуб «Одісей») та Микола Любежанін (клуб «Атлет»), які допомагали в суддівстві змагань.

По завершенні ігор середньої вікової групи на малому спортивному майданчику клубу за місцем проживання «Лучеськ» (вул. Декабристів, 23) спеціаліст центру Наталія Зінь провела змагання з міні-футболу серед малюків (2006-2008 р.н.). Юні спортсмени показали хороші вміння володіння м'ячем та волю до перемоги. Були гарні передачі та красиві голи, були радість перемог і були сльози від поразок.

У той же час поруч на майданчику зі штучним покриттям була організована товариська зустріч з міні-футболу серед ветеранів. У складах команд були батьки, діти яких відвідують цей клуб. Юні футболісти з задоволенням спостерігали, як грають їхні татусі. Цей матч став хорошим прикладом для всіх присутніх, пропагандою здорового способу життя і показав, як можна активно провести дозвілля.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі триває ...
Наступна новина: Чернівці: Прокуратура шукає ...

КОМЕНТАРІ