Луцьк: cпартакіада міста набирає обертів

Луцьк: cпартакіада міста набирає обертів

27.05.15 08:07 0 630
З метою популяризації здорового способу життя серед жителів нашого міста, залучення працівників підприємств, установ, організацій до систематичних занять фізичною культурою та спортом, комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради на майданчику з штучним покриттям Луцької ЗОШ № 2 провів змагання з міні футболу (чоловіки) серед команд І групи (підприємства, установи, організації) за програмою Спартакіади міста 2015 року. Ці змагання стали другими у комплексному спортивному заході, що відбуваються у цій групі.

У цьогорічних змаганнях взяли участь п'ять команд, які в іграх за коловою системою визначали переможця та призерів.

Впевнено провівши всі ігри та здолавши всіх суперників, переможцями цьогорічних змагань стала команда ТзОВ “Торговий дім “Аванта” (керівник команди Іван Мартинюк).

А ось претендентів на другу, третю і четверту сходинку було троє. Команди ДКП “Луцьктепло”, “Освіта” і СКФ Україна набрали однакову кількість очок. Тому, щоб визначити команди призери, судді рахували і різницю забитих м'ячів, і результати особистих зустрічей.

Найкращі показники були у луцьких освітян (Іван Дишко). Вони другі, а на третій сходинці — команда СКФ Україна (Микола Жучко). Минулорічний чемпіон, команда ДКП “Луцьктепло”, зайняла почесне четверте місце.

На завершення змагань команди призери нагородженні дипломами комітету по фізичній культурі та спорту.

Наступними видами програми для команд першої групи стануть змагання з шахів, шашок та тенісу настільного.

Отож запрошуємо любителів цих видів спорту долучатися до змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ