У Волинській області рятувальники пильнують,щоб мешканці краю не порушували правил пожежної безпеки

У Волинській області рятувальники пильнують,щоб мешканці краю не порушували правил пожежної безпеки

27.05.15 10:28 0 546
У контексті протидії виникненню пожеж, окрім повної бойової готовності працівників ДСНС, рятувальники активно провадять профілактичну роботу. Напередодні спекотних літніх днів, коли ступінь пожежонебезпеки буде високим, це особливо актуально.

26 травня рятувальники селища Локачі Волинської області здійснили комплекс пожежно-профілактичних заходів у населених пунктах Локачинського району.

Співробітники ДСНС здійснили подвірні обходи у селах Затурці, Юнівка та Вілька-Садівська Локачинського району. Але насамперед рятувальники звернулися до посадовців Затурцівської сільської ради, на території якої й відбулися відпрацювання. Рятувальники наголосили, що представники органів місцевого самоврядування зобов’язані особисто простежити, щоб у приватних господарствах та на відкритих територіях селяни дотримувалися правил пожежної безпеки.

Відвідуючи садиби волинян, представники Служби Порятунку вручали селянам матеріали із зверненнями щодо необхідності дотримання протипожежних вимог, наголошували, що за спекотної погоди необхідно бути украй обережним із відкритим вогнем та легкозаймистими матеріалами і в приватних господарствах, і під час перебування у лісах та поблизу торфовищ. Адже лише дотримуючись простих, але ефективних протипожежних правил, можна запобігти пожежам.

Крім того, за згоди господарів рятувальники оглядали садиби сільських жителів, акцентуючи увагу на найменших огріхах протипожежного характеру та інформували про шляхи їх усунення.

Подібні рейдові перевірки й надалі триватимуть на території усієї області, – наголошують рятувальники і застерігають виконувати усі протипожежні вимоги.

УДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ