Хмельницька область: за добу вогнеборців врятували від знищення вогнем 2 господарчі споруди

Хмельницька область: за добу вогнеборців врятували від знищення вогнем 2 господарчі споруди

27.05.15 08:51 0 559
25 травня о 18:44 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в приватному хліві на вул. Дорошенка в м. Ізяслав. Зателефонували місцеві мешканці, які побачили сильний дим, що виходив з сусідської господарчої споруди.

Оперативно до місця події прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які пожежу площею 28 кв. м локалізували о 18:51, ліквідували 18:54. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежа була ліквідована в тих розмірах, яких вона набула на час прибуття пожежно-рятувального підрозділу та врятовано трьох домашніх тварин, а також дві поруч розташовані господарчі споруди.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття на площі 28 кв. м та 200 кг кормів.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Того ж дня виникла пожежа на горищі надвірної будівлі на вул Березовській у с. Малі Мацевичі Старокостянтинівського району. О 22:14 до Служби порятунку «101» зателефонували місцеві мешканці та повідомили про займання.

До місця події оперативно прибуло відділення 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники пожежу площею 48 кв. м локалізували о 22:42, ліквідували о 22:54.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджене покриття.

Причина пожежі встановлюється.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: мистецька акція ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ