Хмельниччина: відбулася громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Хмельниччина: відбулася громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

27.05.15 14:39 0 534
24 травня на центральній площі м. Полонне відбулася громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Проведення акції зумовлене прагненням привернути особливу увагу всіх верств населення до нелегкої, мужньої та героїчної професії рятувальника, піднести на її вершину людської поваги, як однієї з найбільш мужніх і гідних нашого суспільства, а головне – сприяти формуванню довіри населення до Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також навчити мешканців району правилам безпеки життєдіяльності.

Школярам та всім присутнім громадянам, які долучились до проведення акції було представлено до уваги пожежно-рятувальне обладнання та техніка, що використовується для ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру та рятуванні людей. Юні учасники акції мали змогу приміряти захисний одяг та спорядження справжніх рятувальників.

Вогнеборці розповіли людям про причини виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, а також довели їм основні вимоги пожежної безпеки, аби запобігти їх виникненню. Не оминули працівники служби порятунку правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів, а також застерегли населення від нещасних випадків на водних об’єктах.

Загалом захід пройшов продуктивно, адже мешканці та гості міста дізналися про головне – безпеку життєдіяльності, що дасть їм можливість оминати надзвичайні ситуації та не бути в їх епіцентрі.

Полонський РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Про відзначення подякою та ...

КОМЕНТАРІ