В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу населенню у побуті

В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу населенню у побуті

27.05.15 14:23 0 590
Працівники пожежно-рятувальної служби Прикарпаття ледь не щодня виїжджають для надання допомоги людям, котрі потрапляють у різні незвичайні ситуації. З початку року на Івано-Франківщині зареєстровано 113 таких виїздів.

25 травня о 09.55 год. фахівці групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області виїжджали для надання допомоги медикам швидкої невідкладної медичної допомоги з транспортування на ношах з квартири на п’ятому поверсі житлового будинку по вулиці Українській в Івано-Франківську 69-річної жінки, котра знаходилася в післяінсультному стані.

Того ж дня о 17.56 год. до івано-франківських рятувальників звернувся занепокоєний 34-літній чоловік та повідомив, що його 12-літня донька уже тривалий час знаходиться сама у їхньому помешканні по вулиці Короля Данила в обласному центрі та не відкриває вхідні двері.

До місця події одразу ж виїхали працівники державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська. Рятувальники по автодрабині дісталися квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку та відчинили двері. Як виявилося, дівчинка просто заснула.

Лише вчасне втручання працівників пожежно-рятувальної служби врятувало від певної смерті 79-літнього пенсіонера. 25 травня о 19.30 год. до івано-франківських рятувальників зателефонували занепокоєні мешканці одного із житлових будинків по вулиці Українській та повідомили про необхідність надання допомоги у відчиненні вхідних дверей житлової квартири, адже її власник уже деякий час перебував там та не дає про себе чути.

Працівники пожежно-рятувальної служби уже за лічені хвилини були на місці події. Вони проникли у помешкання на п’ятому поверсі по автодрабині через балкон та відчинили вхідні двері зсередини. В кімнаті на підлозі лежав 79-річний власник оселі, який потребував негайної медичної допомоги. Потерпілого каретою швидкої невідкладної медичної допомоги доставили до Івано-Франківської міської лікарні № 1 у важкому стані. Із діагнозом «кома неясної етіології» хворого госпіталізовано до реанімаційного відділення.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державна екологічна ...
Наступна новина: Хмельниччина: відбулася ...

КОМЕНТАРІ