В гостях у прикарпатських рятувальників побувала німецька делегація товариства Червоного Хреста зі Штарнберга

В гостях у прикарпатських рятувальників побувала німецька делегація товариства Червоного Хреста зі Штарнберга

27.05.15 11:52 0 637
В Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області відбулася прес-конференція членів німецької делегації товариства Червоного Хреста із міста Штарнберг, що прибули на Прикарпаття для налагодження тісної співпраці та з гуманітарною місією.

Члени делегації поспілкувалися з журналістами та відповіли на їх запитання. Керівник товариства Червоного Хреста у місті Штарнберг Карл Маєр запевнив, що така співпраця буде продовжуватися і надалі. Також німецькі колеги оглянули техніку, яка перебуває на озброєнні Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська, зокрема і багатофункціональний пожежний автомобіль, який івано-франківські пожежники отримали завдяки їх сприянню.

На зустрічі також були присутні голова івано-франківської організації Товариства Червоного Хреста України Валерій Старченко, головний лікар івано-франківської ЦМКЛ Тарас Масляк, голова івано-франківської обласної організації ДПТ України Михайло Андрійків.

Члени делегації побували на виставці пожежно-рятувальної служби Прикарпаття, оглянули її цікаву експозицію та ознайомилися з історією встановлення пожежної справи на Прикарпатті. Начальник міського відділу Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Василь Мацалак вручив гостям подяку за плідну співпрацю, також на пам'ять їм подарували книжкову сувенірну продукцію.

Німецькі гості побували у аварійно-рятувальному загоні Управління ДСНС в області, ознайомилися з технікою та спорядженням, які є на озброєнні у рятувальників, побачили їхню роботу, також оглянули спортивний комплекс прикарпатських рятувальників, який є одним з кращих в Україні.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ