У Львові відбулися фінальні поєдинки Львівської ліги дворового футболу

У Львові відбулися фінальні поєдинки Львівської ліги дворового футболу

27.05.15 10:04 0 642
Фінальні ігри першої Львівської ліги дворового футболу "Футбол у кожен двір" відбулися 23 травня 2015 року в спортивному комплексі "Олімпік". У змаганні було визначено найкращі дворові команди Львова у трьох вікових категоріях: 12–14 років, 15–17 років, 18+.

Як наголосив один з організаторів змагань Ростислав Бейщак, головна мета фінальних поєдинків ліги дворового футболу показати львівській молоді здорову альтернативу проведення дозвілля.

"Львів завжди вважали спортивним містом, в якому культивують чимало різноманітних видів спорту. Я вдячний організаторам та учасникам за чудову нагоду долучитись до хорошої справи. Саме завдяки таким прогресивним ідеям та заходам вже створюються гідні умови для реалізації молодими людьми свого права на здоровий спосіб життя. Крім того, є можливість забрати дітей з вулиці. Молодь повинна мати можливість і вибір між алкоголем, тютюнопалінням та здоровим спортивним способом життя", – повідомив один з партнерів заходу, депутат ВО "Свобода" Андріян Гутник. Свободівець також зауважив, що команди-переможці матимуть право представляти Львів на фінальних змаганнях у Києві.

Нагадаємо, що перша Львівська ліга дворового футболу стартувала у березні цього року. Упродовж трьох місяців 63 дворові футбольні команди змагались за абсолютну першість.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ